“Veneta Biskoteri” tashme prezanton website-in e saj personal duke reklamuar në këtë mënyrë, të gjitha produktet që ajo tregton për tregun vendas dhe atë të huaj. Biskota të shumëllojshme dhe amareta të shijeve të ndryshme, me cilësi dhe garanci të lartë. Ne kete website, cdokush mund te gjeje permes kategorive specifike, llojet e biskotave ne ambalazhe te ndryshme. Produktet tona i gjeni ne cdo supermarket prane shtepive tuaja.